Ask Advise & Consultancy biedt organisaties een mix tussen Consultancy, Interim Management en Outsourcing.

Consultancy is gericht op specifiek onderzoek, advies en ondersteuning bij de implementatie van verander trajecten. Interim Management biedt u Flexibiliteit en Expertise en met onze ruime ervaring op het gebied van Outsourcing ondersteunen we organisaties bij het outsourcen van de dienstverlening.

Wij zijn buitengewoon gemotiveerde professionals die toegevoegde waarde bieden afgestemd op de behoeften van onze klanten. We volgen voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de markt en bieden op een gestructureerde wijze onze dienstverlening aan ondersteund door beproefde methodes en modellen. De kwaliteit van onze dienstverlening is afhankelijk van de kwaliteit van onze professionals. Wij investeren in persoonlijke groei, enthousiasme en werkplezier, voortdurende verbetering van de kwaliteit, een optimale samenwerking met de klant en onze partners, en in een goede klantrelatie.

In ons werk voelen wij ons persoonlijk betrokken bij de organisaties en nemen wij verantwoordelijkheid voor het effectief en efficient uitvoeren van de opdracht. In onze communicatie zij we open, eerlijk en duidelijk. We streven naar een hoge mate van klanttevredenheid en hopen daarmee het vertrouwen te winnen en te behouden van onze klanten.

We streven nog een tweede doel na, door kennis te delen en toegankelijker te maken via onze website. U vindt op onze website o.a. presentaties over Lean Six Sigma, Project Management – PRINCE2 en vragenlijsten van o.a. Harrison & Handy en het OCAI model van Cameron & Quinn (Organisatie Cultuur), Kets de Vries en Conger & Kanungo (Leiderschapstesten) en Net Promotor Score & SERVQUAL ( Klanttevredenheid).

Ask Advise & Consultancy biedt op een gestructureerde wijze advies en implementatie van verandertrajecten. Onze werkwijze wordt ondersteund met beproefde methodes en modellen, waarmee we op een effectieve en efficiënte wijze onze dienstverlening kunnen leveren. We werken volgens een heldere projectdoelstelling en projectplanning.

We werken met de klant en niet slechts voor de klant. Bij onderzoek van management vraagstukken en het managen van veranderingen betrekken we de interne expertise van uw werknemers en benutten we de externe input van uw klanten.

Onze dienstverlening richt zich op onderzoek, advies en implementatie op Strategisch-, Tactisch- en Operationeel niveau binnen de volgende gebieden:

Consultancy

 • Organisatie veranderingen
 • Klanttevredenheid onderzoek
 • Medewerkertevredenheid onderzoek
 • Benchmark.

Outsourcing

 • Programma Management
 • Verander Management
 • Contract Management
 • Process Management / Business Process Improvement.

Interim Management

 • Project Management
 • Interim Management
 • Lijn Management.

Ask Advise & Consultancy is opgericht in 2002.