Thesis

Ask Advise & Consultancy heeft ook het doel om informatie, vragenlijsten en kennis toegankelijk te maken via de website. We voelen ons vereerd dat we de volgende thesis met u mogen te delen:

Klik op de volgende link om een kopie te downloaden: ‘Talentgericht coachen bij Bouwkunde MT’, E.M. (Eefje) Kroesen, Hogeschool Windesheim Zwolle

Ook je afstudeeronderzoek publiceren op onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vested Outsourcing

Wat begon als een eenvoudig onderzoek project gericht op een betere manier van uitbesteden heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekende en bekroonde methodologie en business model “Vested”. Een hybride bedrijfsmodel, methodologie, mentaliteit op basis van onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Tennessee Center for Executive Education en gefinancierd door de Amerikaanse Luchtmacht.

P&G, McDonald’s en Microsoft omhelzen deze onconventionele ‘What’s In It for We’ aanpak, en de resultaten zijn veelbelovend. Het biedt nieuwe niveaus van kansen en innovatie, een onbetwist marktaandeel, efficiëntie en ongebonden problem solving voor alle betrokkenen.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u hier klikken en/of de volgende gratis Engelse documentatie downloaden: The Vested Way 2014. In de linker sectie van deze pagina treft u gerelateerde literatuur aan.

Onderzoeken Center of Positive Organizational Scholarship

Positive Organizational Scholarship (POS) is de studie van wat positief is in organisaties en de mensen waaruit de organisaties die bestaan. Honderden wetenschappers wereldwijd doen onderzoek op dit gebied. Het ​​Centrum voor POS voert onderzoek en uit, schrijft POS onderwerpen voor academische en algemene boeken en tijdschriften. Voor meer informatie: POS.